Onze Winkel

Van Leeuwen Diervoeders is een familiebedrijf dat is opgericht in 1958. In deze tijd waren er ongeveer 100 soorten diervoeders. Tegenwoordig hebben we meer dan 1200 producten. Daarnaast kunnen wij voor de klant veel specifieke artikelen bestellen die normaal niet op voorraad zijn.

Kwaliteit en service. Dat is waar wij voor gaan en staan!

Molen Korpershoek

De Korpershoek is een korenmolen iets ten westen van Schipluiden naast ons bedrijf. Al in 1541 wordt melding gemaakt van een molen op deze plaats. De molen dankt zijn naam aan de karpers die op deze plek paaien en kuit schieten.

In 1625 werd een nieuwe molen op de plaats gebouwd die tot 21 juli 1865 dienst deed. Na blikseminslag op die dag werd de molen herbouwd. Op 2 februari 1945 ontstond opnieuw een grote brand, waarna besloten werd de Korpershoek te bouwen met gebruikmaking van onderdelen uit de molen De Jonge Pieter uit Leimuiden. De eerste steen voor de herbouw werd gelegd op 13 mei 1950. Op 10 november 1951 werd de herbouw afgesloten en de molen weer in gebruik gesteld. In 1991 werd de molen gerestaureerd. op een gedenksteen in de muur valt te lezen:

1772 – 1950
Brand velde de oude molen neer
Maar vrolijk draait de nieuwe weer
Eerst werkloos in Leimuiden
Maal ik nu voor Schipluiden

De tekst herinnert eraan dat de molen die er nu staat, in 1772 in Leimuiden is gebouwd en in 1950 naar Schipluiden is verplaatst.

Het bezoeken van de molen kan alleen op afspraak.

Certificeringen

Van Leeuwen Diervoeders is GMP+ gecertificeerd
Het kwaliteitsborgingsysteem GMP+ wordt uitgebouwd tot de hele keten van grondstoffenproducent tot en met transporteur en veehouder. Hierdoor is altijd herleidbaar waar een product van oorsprong tot eindverbruiker is geweest en wat ermee gebeurd is.

Van Leeuwen Diervoeders is deelnemer van SecureFeed
SecureFeed staat voor de borging van de voedselveiligheid van diervoeders. Deelnemers leveren voedermiddelen, mengvoeders en toevoegingsmiddelen rechtstreeks aan veehouders. Het gaat om onder meer fourages, vochtrijke bijproducten, enkelvoudige voedermiddelen, mengvoeders en mineralenvoeders. SecureFeed ontwikkelt en beheert een gezamenlijk systeem voor monitoring en risicobeoordeling van grondstoffen en de leveranciers ervan. Door het delen van kennis en informatie met ketenpartners en externe partijen, werken we aan versterking van het risicobewustzijn en de risico-aanpak.

Van Leeuwen Diervoeders is GMP+ MI 103 gecertificeerd
Al onze rundveevoeders voldoen aan GMP+ MI 103 duurzame soja verantwoord melkveevoeder. 

Algemene voorwaarden

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik op de link hiernaast voor de voorwaarden.